Hoe ons te vinden

Het Affichemuseum in Hoorn N.H. is voor iedereen uitstekend te bereiken. Individuen die per trein of auto naar Hoorn komen maar ook voor grotere gezelschappen die per bus Hoorn bezoeken.

Plattegrond

Plattegrond

Hiernaast ziet u een plattegrond van een gedeelte van Hoorn. Daaronder is een vergroting geplaatst van een gedeelte van de binnenstad. In rood is aangegeven waar het museum is gevestigd.

Het Affichemuseum is gevestigd aan Grote Oost 2-4 op een der hoekpunten van het centrale plein Rode Steen.

Of kijk op www.hoorn.nl voor meer informatie.

Ook op de website van Lokatienet.nl kunt u route informatie vinden

Per trein

Van het NS-station is het acht minuten wandelen, via het stationplein, Veemarkt, Breed en dan het Grote Noord, door de levendige binnenstad. U kunt de website van de Nederlandse Spoorwegen bezoeken voor het actuele nieuws over de dienstregeling.

Per auto en parkeren

In de binnenstad is de maximale parkeerduur twee uur. De meest nabij het museum liggende gelegenheid voor onbeperkt parkeren is de Westerdijk langs het Markermeer. Die bereikt men door, na van de provinciale weg de afslag Centrum te hebben genomen, de weg te blijven volgen. Nadat de weg zich heeft versmald tussen lage huizen volgt de Westerdijk.
Vanaf de Westerdijk wandelt men in vijf minuten naar het museum. Bij het straatnaambordje West wordt ook verwezen naar het Affichemuseum.

Buiten het centrum kan men overigens parkeren op het Transferium achter het NS-station of aan het rechts van de Keern gelegen Pelmolenpad. Gratis parkeren op de Nieuwe Wal nabij de Oosterpoort, helemaal aan de agrarische oostzijde van de stad.

Op ZONDAGEN kan overal GRATIS worden geparkeerd, behalve op koopzondaggen (laatste zondag van de maand).

Bussen

Transferium, Pelmolenpad en Nieuwe Wal.